Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Η Καλύτερη Αιώρα Αλεξιπτωτο με Κουνουπίερα Hammock Testing

Ελα από Το Σπίτι Της Αιώρας να δεις από κοντά τις καλύτερες αιώρες και να κάνεις το Hammock Testing σου......Γιατί η DD Frontline αιώρα αλεξιπτώτου με Κουνουπίερα είναι η πιο σωστη και προσεγμένη αιώρα, τα έχει όλα και τώρα έχει και χρώμα Πορτοκαλί.

Πολύ προσεγμένη κατασκευή, ανθεκτική , με δυνατα φερμουάρ, δυνατή κουνουπίερα, ιμάντας κατα μήκος ολης της αιώρας, με δύο στρωσεις ναυλον αλεξιπτώτου για σωστη στηριξη του sleeping bag η του στρωματος, πολλες εσωτερικές τσέπες, και υφασμάτινους γάντζους για στηριξη του φακού, του αναπτήρα, ηχειακια κτλ, με τις τέλειες διαστασεις και για ύπνο, και για άραγμα....και σε απιστευτη τιμή....ειναι η μία και μοναδική DD Frontline Πορτοκαλί.

 Ελα από Το Σπίτι Της Αιώρας να την δεις και να κάνεις Hammock Testing απο κοντα

Αιώρα αλεξιπτωτο με κουνουπιέρα, η χρωματιστή εκδοχή της μοναδικής αιώρας DD Front Line σε χρώμα πορτοκαλί. Η απολυτα σωστή αιώρα αλεξιπτώτου, που περιλαμβάνει τα πάντα μέσα στην συσκευασία. Ενσωματωμένο συστημα τοποθέτησης, Σχοινία,  Κουνουπιερα, μπανέλες για σωστή στηριξη της κουνουπιέρας, δυνατό λάστιχό στηριξης κουνουπίερας.

Η DD Front Line αιώρα αλεξιπτώτου με κουνουπίερα, είναι προσεγμένη σε κάθε λεπτομερια στην κατασκεύη της. Το μεγεθός της την κάνει άνετη για υπνο για ενα άτομο, αλλα και για άραγμα, με τετραγονοποιημένη κουνουπίερα για να μην ενοχλέι και να δινει χώρο στον χρηστη μεσα στην αιώρα.

Με 2 ισχυρά φερμουαρ και απο τις 2 μεριες, η κουνουπίερα μπορεί σχεδόν να απομακρυνθει από την θέα του χρήστη, να μπεί απο την κάτω μερια της αιώρας, η να χρησιμοποιηθει απλά σας σκιαστρο. Μία αιώρα για πολλεσ χρήσεις.

Τέλος διαθέτει δύο στρώσεις αλεξιπτωτο, με σκρατς, ετσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθει ανάμεσα το sleeping Bag, ή στρωμα, ή οτιδηποτε άλλο θέλει κάποιος , και έτσι δεν φέυγει από την αιώρα.

Μεγεθος 2.7m x 1.4m 
Χρωματα Πρασινο, Πορτοκαλί, Καφέ, Μαυρο, Maroon red
Βαρος αιώρας 860 γραμμαρια
Περιλαμάβει αιώρα Frontline Hammock, σχοινία 10 μετρα  Ελαστικό Κορδόνι, 2 x μπανέλες, σάκος μεταφοράς.
Βαρος Αντοχής125 kg
  • Κατασκευασμένη απο 2 στρωσεις ναυλον αλεξιπτώτου, για καλύτερη μόνωση, και τοποθετηση στρώματος
  • Ultra-fine Κουνουπίερα, πολύ δυνατή και πυκνή για απόλυτη προστασία από ολα τα έντομα
  • 2 x light μπανέλες και and 2 x 2 mελαστικό Κορδόνι
  • 2 x διπλής κατευθυνσης ισχυρα φεμουαρ
  • 2 x εξωτερικες λουπες για φακό κτλ...
  • 4 εσωτερικές τσέπες
  • 4 σημεια σκρατς, για σωστο κλεισιμο μεταξύ των δύο στρωμάτων, για σωστη τοποθετηση του Sleeping Bag ή του στρωματος
  • Ενσωματωμένο 10 m σχοινί τοποθετησης  (5m σε κάθε μερία)
  • Σάκος Μεταφοράς


La Casa De Hamacas - 
Το Σπίτι Της Αιώρας
6977 501318

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου