Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

αιώρα αναζητωντας την τελεια αιώρα

Αιώρα αναζητώντας την τέλεια αιώρα Θέλω την καλύτερη αιώρα για…

Η αναζήτηση της αιώρας για το καλοκαίρι 2017 έχει ξεκινήσει,  και όλοι  θέλουμε και για αυτό ψάχνουμε την τέλεια αιώρα, την καλύτερη αιώρα την μια και μοναδική. Είναι αυτή η έκφραση  που ακούμε εδώ στο Σπίτι Της Αιώρας σχεδόν από όλους τους φίλους της αιώρας
«Θέλω την καλύτερη αιώρα για….»  σχεδόν για οτιδήποτε : Η αναζήτηση λοιπόν της καλύτερης αιώρας έχει ξεκινήσει και το καλύτερο όσον αφορά την αιώρα  έχει να κάνει με την αντοχή, την άνεση, την ευκολία στην μεταφορά, το μέγεθος, την ομορφιά, τα επιπλέον χαρακτηριστικά, που μπορεί να έχει μια αιώρα , και όλα αυτά μαζί σε μία οικονομική τιμή.

Δηλαδή στην αναζήτηση της καλύτερης αιώρας τα θέλουμε όλα, θέλουμε η αιώρα να είναι τεράστια αλλά μικρή συσκευασία, θέλουμε η αιώρα να είναι ελαφριά αλλά να έχει τα πάντα μέσα,   θέλουμε στην αιώρα να μπορούμε να κουκουλωθούμε αλλά ταυτόχρονα  να μην μας κλείνει, θέλουμε η αιώρα να είναι  άνετη αλλά να μπορεί να μπει στα 2 μέτρα κάτω από κέδρους, θέλουμε η αιώρα να είναι βαμβακερή  και δροσερή, αλλά να στεγνώνει γρήγορα, και πάνω από όλα θέλουμε τον οποιοδήποτε απίθανο συνδυασμό στην καλύτερη τιμή.
Σίγουρα όλες αυτές οι απαιτήσεις   όσον αφορά στα χαρακτηριστικά της αιώρας είναι απόλυτα λογικές,  και το συμπέρασμα είναι  ότι δεν υπάρχει μόνο μία αιώρα που να μπορεί να καλύψει όλες αυτές τις απαιτήσεις ή με άλλα λόγια ένας hammock Lover θα πρέπει να διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικές αιώρες για να μπορεί , σε κάθε περίσταση να έχει αυτό που θέλει.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι  μια καλής ποιότητας αιώρα -μόνο από Το Σπίτι Της Αιώρας- και λίγο σχοινί είναι αυτό που χρειάζεσαι για την καλύτερη Siesta της ζωής σου, Όμως το ζητούμενο εδώ είναι  η τέλεια, η καλύτερη  αιώρα,

Θα μπεις λοιπόν,  στο site μας  www.lacasadehamacas.gr Το  Σπίτι Της Αιώρας και θα βρεις μια τεράστια ποικιλία από αιώρες. Οπότε αναγκαστικά και τρεις αιώρες να θές να πάρεις πάλι θα πρέπει να διαλέξεις .!! Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχεις υπόψη? Το μέγεθος της αιώρας, το υλικό κατασκευής της αιώρας,  τα έξτρα αξεσουάρ της αιώρας,  το χρώμα της αιώρας. Αυτά είναι τα 4 βασικά χαρακτηριστικά για τα οποία πρέπει να καταλήξεις , και να αποφασίσεις σωστά για να πάρεις την τέλεια αιώρα σου.

Ας πούμε για παράδειγμα ότι θες μία αιώρα για το μπαλκόνι σου, θα πρέπει να μετρήσεις τις διαθέσιμες αποστάσεις,  ωστόσο θες μια αιώρα όσο πιο άνετη, μεγάλη , βαμβακερή, εντυπωσιακή γίνεται, όπως η Tijubana Brazil . Θες την αιώρα για το σπίτι, δεν θα την κουβαλάς μαζί σου, δεν θα είναι εκτεθειμένη σε ήλιο, βροχή, υγρασία αλάτια…

Ας πούμε πάς μια εκδρομή,  σε μια εξοχή, στο βουνό στην θάλασσα, για ποδήλατο, trekking, Siesta.  Άρα θες μια αιώρας όπως οι La Siesta Colibri, αιώρες αλεξιπτώτου, με τα σχοινιά μέσα στην συσκευασία,  ελαφριά  εύκολη στην χρήση, μπορείς να την βάλεις και στις πιο μικρές διαθέσιμες αποστάσεις.
θες μια αιώρα, μικρή , βολική εύχρηστη, έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή, όπου βρεθεί η ευκαιρία να μπορείς να αράξεις, να κάνεις

Ας πούμε έχεις αποφασίσει να ταξιδέψεις για το αγαπημένο σου νησάκι,  κατάστρωμα , με την αιώρας σου. Η Καλυτερη επιλογή μια υφασμάτινη αιώρα από Εκουαδόρ διπλή, θα νοιώσεις σαν τον γλάρο του πλοίου , που ταξιδεύει αιωρούμενος πάνω από το πλοίο,  Θα μπορείς να σκεπαστείς, θα μπορείς να κοιμηθείς άνετα, θα αποφύγεις την υγρασία του πλοίου.
Ας πούμε έχεις αποφασίσει να πάς για κάμπινγκ με αιώρα για αρκετές μέρες, και να κοιμάσαι μόνο στην αιώρα σου. Οπότε θες μια αιώρα όπως η μοναδικήDD Frontline. Με ενδιάμεσο μέγεθος, ανάμεσα στην μονή και διπλή, δηλαδή άνετη μονή, με σχοινιά και όλα τα αξεσουάρ πάνω, με  στρώσεις Naylon Parachute Silk, με ότι χρειάζεσαι μέσα στην συσκευασία, σχοινιά τοποθέτησης και ενσωματωμένη κουνουπιέρα,    η Frontline είναι μία αιώρα λίγο μεγαλύτερη σε συσκευασία και βάρος, αλλά υπερπλήρης αιώρα σε μοναδική τιμή.

Ας πούμε ότι θέλεις η αιώρα σου, να είναι η πιο χρωματιστή, πιο φανταχτερή η πιο δροσερή, να χώνεσαι μέσα αλλά ταυτόχρονα να μην χάνεις στιγμή από την απίστευτη θέα, τότε πρέπει να διαλέξεις τις μοναδικές χειροποίητεςπλεκτές μεξικάνικες αιώρες.  Η κάθε μια ξεχωριστή , με τον μοναδικό συνδυασμό χρωμάτων, η πλέξη σου επιτρέπει να νοιώσεις και την παραμικρή δροσία, αεράκι που θα περάσει μέσα από τις πλέξεις της αιώρα σου….. βρίσκεσαι πραγματικά στην αγκαλιά μιας μεξικανικής  αιώρας .

Αυτό που πρέπει λοιπόν να κάνεις είναι να έρθεις από το κατάστημα μας εδώ στο Σπίτι Της Αιώρας και να δοκιμάσεις όλες τις ανοιχτές αιώρες από κοντά, να σου λύσουμε όλες τις απορίες να δεις από κοντά όλες τις αιώρες, γατί μόνο έτσι μπορείς να διαλέξεις την καλύτερη αιώρα… τουλάχιστον την πρώτη από την μεγάλη συλλογή που θα ακολουθήσει

Φιλικά
Το Σπίτι Της Αιώρα
www.lacasadehamacas.gr
info@lacasadehamacas.gr
6977 501318Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου