Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Σωστη αναζητηση στο Google & Skroutz για την αγορά μιας αιώρας.

Ψαχνοντας στο Internet, για την αγορά, αλλα και για διαφορες πληροφορίες για μια αιώρα, ειναι πολυ σημαντικό να γνωρίζουμε την πηγή που θα πάρουμε τις πληροφορίες που αναζητούμε.

Αυτην την στιγμή στην μηχανή αναζήτησης Google.gr στην γενική αναζήτηση με την λέξη "αιώρα", βγαινουν τα παρακάτω αποτελέσματα,

1) το δικό μας site http://www.lacasadehamacas.gr
2) το site συγκρισης τιμών Skroutz
3) ενα site αντιπροσώπου της εταιριας Amazonas Hammocks
4) Διαφορα άλλα sites που έχουν ειδη camping
5) Forums με αναφορές στις αιώρες.

Ουσιαστικά, αυτην την στιγμή στην Ελλαδα υπάρχουν μόνο 3 sites που ασχολούνται αποκλειστικά με αιώρες.

1) Το Website Το Σπίτι Της Αιώρας - La Casa De Hamacas
2) Το Website Αντιπροσωπου του Amazonas Hammocks
3) Το Website  Αντιπροσώπου της εταιρείας Ticket to the Moon Hammocks (TTTM)

Ολα τα υπόλοιπα site ασχολόυνται με διαφορα άλλα προιόντα, μερικά απο αυτά σε μία τεράστια ποικιλία προιόντων, που σημαινει από έπιπλα και ρούχα, μέχρι σκηνές και παγουρια, με αποτέλεσμα να μην έχουν την απαραίτητη γνώση πάνω στις αιώρες, Φαντάζομαι ότι δεν τους ενδιαφέρει κίολας να γνωρίζουν κάτι παραπάνω.

Αυτο σημαινει 'οτι όποιος πραγματικά, θελει να βρει σωστές πληροφορίες για τις αιώρες, πρέπει να απευθυνθει σε αυτα τα καταστηματα. Εμεις στο Σπίτι της αιώρες απανταμε σε mails, τηλ, αλλα και από κοντα στο καταστημά μας, όπου κάποιος μπορεί να δει από κοντά όλες τις αιώρες.

Μου έχει τύχει πολλες φορές στο παρελθόν, σε επικοινωνία με πελάτες να αντιλαμβάνομαι ότι οι πληροφορίες που έχουν πάρει ψάχνοντας να βρουν την κατάληλη αιώρα, να ειναι τόσο λάθος που τελικά να ειναι και σε εμένα πολύ δύσκολο να καταλάβω τι ακριβώς θέλουν να κάνουν. Το πρόβλημα γινετε ακόμα πιο μεγάλο οταν συμπεριλαβάνονται και επιπλέον αξεσουάρ,οπως βάσεις για αιώρες, σχοινία για το δέσιμο της αιώρες, καραμπίνερ, κτλ.

Για αυτό τον λογο προτείνω σε όσους ψάχνουν πληροφορίες για αιώρες, να απευθύνονται σε αυτα τα καταστήματα που ξέρουν απο αιώρες και την σωστη χρήση στην Ελλαδα.

 ΜΗΝ ζητάτε πληροφορορίες απο site που δεν γνωρίζουν από αιώρες, και το μόνο που τους ενδιαφέρει ειναι απλά να πουλήσουν ότι αιώρα έχουν stock ή πολλες φορές ούτε σε stock δεν την έχουν την αιώρα, μπορεί να μην την έχουν δει και ποτέ,  χωρις να τους νοιαζει η σωστη ενημερωση και ικανοποιηση του πελάτη, παρά μόνο πώς θα βγάλουν λεφτά.

Ενας πολύ σημαντικος παράγοντας που ενισχύει το φαινόμενο αυτό "της κακής πληροφόρησης" ειναι και το site συγκρισης τιμών Skroutz, το οπόιο φιλοξενει καποια on-line shops, τα οπόια πωλούν ένα τεράστιο φάσμα προιόντων, αλλά χωρίς γνωση και εξειδίκευση ειδικά πάνω στις αιώρες.

Συνήθως αυτα τα on-line shops, δεν έχουν διαθεσιμα αυτα τα προιόντα, τις αιώρες στην προκειμένη περιπτωση, που σε πρώτη φάση δεν τις έχουν δει ποτέ. και περιμένουν να τις κάνουν παραγγελία όταν θα μπεί κάποια παραγγελία ενός πελάτη.

Για αυτόν τον λόγο, αν τελικά κάποιος αποφασισει να επιλέξει ενα από αυτα τα μη εξειδικευμένα καταστήματα, όσον αφορά τις αιώρες, καλό θα ηταν να ρωτήσει με πολύ προσοχή, έτσι ώστε να λάβει ολοκληρωμένες απαντήσεις.

Για το φαινόμενο Skroutz, και πώς μπορει να γινει μια σωστη αναζητηση, με στόχο την ικανοποίηση του πελάτη, την ικανοποιηση σας, αναζητήστε την επόμενη αναφορά μου.

Το Σπιτι Της Αιώρας
www.lacasadehamacas.gr
6977 5013187


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου