Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

Hammock Flower Stand Το Λουλουδι Της Αιώρας Μια μεταλλική Βαση για τρεις αιώρες.

Το Λουλούδι της Αιώρας ή το Hammock Flower Stand

 Η ιδέα της κατασκευής μιας βάσης που να χωράει πολλές αιώρες ξεκίνησε όταν άρχισαν να μας καλούν από διάφορα Φεστιβάλ,  να συμμετέχουμε για την δημιουργία ενός χώρου Lounge με αιώρες.

Το πρώτο καιρό, τοποθετούσαμε τις αιώρες όπου υπήρχε ο κατάλληλος χώρος, σε δέντρα και όπου αλλού.  Έτσι αποφασίσαμε και με την βοήθεια του Νίκου  από την Χειροναξία, να προχωρήσουμε στην κατασκευή αυτής της μεταλλικής βάσης που ονομάσαμε Το Λουλούδι της Αιώρας ή The Hammock Flower Stand.    

Tο Λουλούδι της Αιώρας ή The Hammock Flower Stand είναι μια μεταλλική βάση φτιαγμένη να μπορεί να κρατάει ταυτόχρονα 3 αιώρες. Μπορεί να μεταφερθεί και να τοποθετηθεί ευκολά παντού, οπουδήποτε δεν υπάρχουν σημεία στήριξης για τις αιώρες. Μπορει να τοποθετηθεί σε αυλές, κήπους, ταράτσες, Beach Bars, Ξενοδοχεία, σε παραλίες, ακόμα και μέσα στην Θάλασσα. Φανταστείτε να τοποθετήσετε την βάση αυτή μέσα στην Θάλασσα, και να ξαπλώνετε στην αιώρα ακριβώς πάνω από την θάλασσα.  

Το Λουλούδι της Αιώρας ή The Hammock Flower Stand είναι μία μοναδική πρωτοτυπία, 100% χειροποίητη μεταλλική κατασκευη,  ελληνικής σύλληψης και κατασκευής, μια μοναδική ιδέα που το Σπίτιι Της Αιώρας την έκανε πραγματικότητα.

 Η Λουλούδι της Αιώρας ή Hammock Flower Stand  είναι διαθέσιμη, και χρειάζεται περίπου 3 μέρες για την κατασκευή της, κοστίζει 400 ευρώ, και χωράει όλες τις διαστάσεις από τις αιώρες μας. Τα 3 τόξα που την αποτελούν είναι 4 μέτρα το κάθε ένα,  και για να τοποθετηθεί χρειάζεται ένας χώρος περίπου 4 τετραγωνικά μέτρα.   Στην βάση μπορεί να τοποθετηθεί και σκίαστρο.

 Το Σπίτι της Αιώρας πάντα με καινοτόμες ιδέες, και λύσεις για την τοποθέτηση της αιώρας, και μια τεράστια ποικιλία από πραγματικές αιώρες.   

La Casa De Hamacas
Το Σπίτι Της Αιώρας
www.lacasadehamacas.gr
6977 501318
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου