Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Το Σπιτι Της Αιώρας- "Τhe Shop" Μια τεραστια Αγκαλια

La Casa De Hamacas "the Shop"




Το κατάστημα μας στον Πειραιά ανακαινίστηκε. Με παρα πολλές αιώρες έτοιμες να τις δοκιμασεις !! Αν δεν εισαι λοιπόν σίγουρος για την αιωρα που πραγματικά θέλεις, τότε απλά μπορείς να ερθεις στο κατάστημα μας στον Πειραιά να ξαπλωσεις σε οποία αιωρα θέλεις και νοιωσεις "την αιωρα" σου.  

Στο Σπιτι Της Αιωρας μπορείς να βρεις την μεγαλύτερη ποικιλία απο αιώρες όπως, αιώρες ύφασματινες ( Βραζιλία, Εκουαδορ, Κολομβια ), πλεκτες ( Μεξικο ,Βενεζουέλα, Αμερικανικές) αλεξιπτωτου (Parachute Silk), αιώρες με ξύλο, αιώρες καρέκλες, αιώρες για παιδιά αλλα και για μωρό. Όλες αυτές λοιπόν τις Αιώρες μπορείς να ερθεις να τις δοκιμασεις στο Σπιτι της Αιωρας. Μπορείς να άραξεις μπορείς να μας ρωτήσεις τα παντα για οτι σε απασχολεί και να ενημερωθείς για τα χαρακτηριστικά της κάθε Αιωρας. 
Και πραγματικά η κάθε αιωρα ειναι διαφορετική και η κάθε μια εχει τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά.
Παρε μας λοιπόν τηλ η στείλε μας ενα mail να κανονίσουμε ενα ραντεβού και έλα απο το Σπιτι της Αιωρας να δεις πως ειναι ένας κόσμος γεμάτος αωρες. 

Σε περιμένουμε στο κατάστημα μας για να βρεις την αγαπημένη σου αιωρα. Μην ξεχάσεις να μας φέρεις την παλιά σου αιωρα και να πάρεις 10% εκπτωση για την καινούργια σου αιωρα. 


Με καλοκαιρινούς χαιρετισμούς Σπιτι Της Αιωρας LaCasaDeHamacas
Μην ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις.....

Facebook Like
Twitter follow
Istagram follow

Hashtag #lacasadehamacas #τοσπιτιτηςαιώρας #αιώρες #αιώραμεξικο2014







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου